Matcha Cheesecake met laagjes

Introductie

Tijdsduur:

4 uur

Moeilijkheid:

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
matcha cheesecake

Ingrediënten

Bereidingswijze:

  • Stap 1

    Doe het koekje in een ritssluitingszakje en maak het fijn. Doe het in een kom, voeg gesmolten boter en melk toe en meng.

  • Stap 2

    Doe het mengsel in een veerbelaste vorm van 20 cm (7 inch) en vorm het door het stevig met uw vingers vast te houden. Zet het in de koelkast en laat het afkoelen (ongeveer 30 minuten).

  • Stap 3

    Doe gelatine in een hittebestendig schaaltje, voeg water toe en laat het opstijven.

  • Stap 4

    Voeg suiker toe aan de roomkaas en meng goed. Voeg de yoghurt en slagroom toe en meng goed.

  • Stap 5

    Verwarm gelatine ongeveer 30 seconden in een magnetron van 600 W en meng elke vijftien seconden grondig. Wanneer de gelatine vloeibaar wordt, filter deze dan in het mengsel en meng goed.

  • Stap 6

    Verdeel het mengsel in twee gelijke delen, voeg Matcha gesmolten met heet water toe aan één kant en meng goed.

  • Stap 7

    Giet de helft van de hoeveelheid witte vulling in de bodem van de vorm, zet 15 minuten in de vriezer en laat stollen.

  • Stap 8

    Giet de helft van de vulling met de matcha in de vorm en laat 10 minuten afkoelen.

  • Stap 9

    Herhaal dit totdat de resterende vulling is opgezet

  • Stap 10

    Koel ongeveer 3 uur in de koelkast.

  • Stap 11

    Haal de cake uit de vorm, leg hem op de schaal, strooi de theezeef over het oppervlak en strooi matcha.

  • Stap 12

    Enjoy!

Vetten

58g

Energie

654

Suikers

1g

Proteïne

9g

Cholesterol

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief